ashley tisdale ~a hellcats girl.|6#version pink-rózsaszín**|mozillában nézzd!!Welcome
Ash style
Fresh&News
Ashley Tisdale<3
Hellcats részek
projektek
Chat
Top&Elite Affiles
Fórum ashleyt

1. rész:A World Full of Strangers

Megnézem(magyar felirattal)

2.rész:I Say a little Player

Megnézem(magyar felirattal)

3.rész:Beale St. After Dark

Megnézem(magyar felirattal)

4. rész:Nobody Loves Me But My Mother

Megnézem(angolul)
 
5.rész:The Prisoner's Song
Megnézem(angolul)
 
6.rész:Ragged Old Flag...Football
•  Megnézem(angolul)
 
 Következő részek 
7.rész:The Match Game 
ashleyt
 CW 2010. Október 27 . 21:00-22:00
Randi éjszaka a Hellcats-al.Elkötelezetten, hogy megnöveljék a vagyonukat, ami eljuttatja őket a nemzetire, a Hellcats egy randi aukciót szervez. A dolgok váratlanul alakulnak, miután Savannah (Ashley Tisdale) volt barátja, Noah feltűnik és túllicitálja Dan-t (Matt Barr). Morgan elnyer egy randit a rémült Marti-val (Aly Michalka) Vanessa-ra pedig egy titokzatos ember licitál, a lány azt gondolja, hogy Red próbálja visszanyerni. Vanessa nyugtalan amiatt, hogy elmondja Derrick-nek a randit, ami pénzhez jutattja a Hellcats-t. Eközben Lewis folyatatja a titkolózást a csapat előtt.
HIVATALOS KÉPEK  BEMUTATÓ VIDEÓ
 
8.rész:Back of A Car
ashleyt
CW 2010. November 3. 21:00-22:00
 80-AS ÉVEK ÉJJEL A HELLCATS-EL, JELMEZEKKEL! - A Hellcats az évfordulójukra egy 80-as évek partit rendez, jelmezekkel és egy musical számmal Vanessa-tól. Savannah úgy dönt, hogy készen áll egy éjszakára Dan-el és romantikus estét tervez kettőjüknek, de a dolgok nem igazán úgy mennek, ahogy ő elképzelte. Eközben Alice elmesél egy történetet, ami a Lancer focicsapatában kellett volna maradjon. Marti-nak rossz érzései vannak, amiért Savannah egy következő szintre lép Dan-el.
HIVATALOS KÉPEK    BEMUTATÓ VIDEÓ
9.rész:Finish What We Started
 
CW 2010.November 10. 21:00-22:00
Savannah mérges Marti-ra, mert nem mondja el neki a titkot Dan-ről, ezért hazamegy pár napra, hogy a családjával legyen. Eközben Marti megpróbálja elnyomni az érzelmeit Dan és Lewis íránt, hogy Travis ügyével tudjon foglalkozni. Vanessa rájön, hogy Bill Marsh elvette a Hellcats tornatermét, ezért Red segítségét kéri. A zenei vendég Fefe Dobson fellép.
HIVATALOS KÉPEK  BEMUTATÓ VIDEÓ
 
10.rész:Plendging My Love
CW 2010.November 17. 21:00-22:00
Egy képet küldenek körül Alice-ről az iskolában, de ez nagyon megalázó neki. Lewis rosszul érzi magát Alice miatt, ezért segít neki megtalálni a bűnöst. Felfedezik, hogy a tettes nem más, mint Damian, aki egy focista. Alice bosszút esküszik. Red és Vanessa meghallja a tervet és elhatározzák, hogy leállítják, mielőtt még valami olyat csinálna, amit megbánna.
HIVATALOS KÉPEK BEMUTATÓ VIDEÓ
Mivel a Marti és Dan közötti kapcsolat fordulatot vett, Dan választás elé állította Martit: vagy felvállalják érzéseiket, vagy vége a barátságuknak. Marti ráveszi Savannah-t, hogy menjenek el egy BBQ-ba, hogy a lány jobb kedvre derüljön. Savannah túl sokat iszik a kelleténél, így flörtölni kezd DJ-vel, ami kisebb-nagyobb komplikációkat okoz. Marti úgy dönt, hogy elmondja Savannh-nak, hogy mi történt Dannel a kocsiban.
 
 


www.ashleyt.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!